1. huisdierenartikelen
  2. Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje

Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart, Wit, Zilver, Rood

Grootte honden/kattenras

Grote hondenrassen (30-80 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje

Dit Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem is de ideale keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar een hoogwaardig hondenharnas en hondenriem. Het innovatieve Y-vormige design van het hondentuig zorgt voor een optimale drukverdeling en bewegingsvrijheid, waardoor elke wandeling voor je hond een waar feest wordt. Daarnaast beschikt het tuigje over een stevige metalen ring aan de voorkant, waarmee je je trouwe viervoeter kunt corrigeren zonder hem te verstikken. Dit hondentuig is niet alleen functioneel, maar ook comfortabel voor je hond. Het is gemaakt van duurzaam en ademend materiaal, wat zorgt voor een aangename pasvorm. Het tuigje is eenvoudig aan te trekken en af te stellen op maat, zodat het perfect past bij de lichaamsbouw van je hond. Daarnaast is het tuigje voorzien van een handige ring aan de bovenkant, waaraan je de hondenriem kunt bevestigen tijdens het uitlaten. Met dit Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem geef je je hond niet alleen de bewegingsvrijheid die hij verdient, maar zorg je ook voor zijn veiligheid en comfort tijdens het wandelen. Het tuigje is verkrijgbaar in de maat Large en wordt geleverd met een bijpassende hondenriem. Investeer in de beste kwaliteit voor je viervoeter en geniet samen van ontspannen en zorgeloze wandelingen.

Veelgestelde vragen over Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje

Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje is gemaakt van Polyester. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje is in het Zwart, Wit, Zilver, Rood. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje is geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg).

Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Filo Anti Trek Hondentuig L met Hondenriem Y Tuig Hond Easy Walk Hondenharnas Large + Hondenlijn Hondentuigje voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen