1. huisdierenartikelen
  2. Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband

Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Alle formaten

Met verlichting

Reflecterend

Nee

Omschrijving van Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband

Deze kattenhalsband is perfect geschikt voor de Apple AirTag GPS Tracker en biedt een veilige, lichtgewicht en comfortabele optie voor uw geliefde katten. Plaats eenvoudig de AirTag in de houder en creëer een volghalsband die speciaal is ontworpen voor kleine dieren zoals katten en kleine honden. De houder is waterdicht en schokbestendig, waardoor uw huisdier altijd veilig is, zelfs tijdens avontuurlijke buitenactiviteiten. Deze kattenhalsband heeft een verstelbare lengte, waardoor hij geschikt is voor de nekomvang van huisdieren van 22 tot 35 cm. Met een breedte van 1 cm is hij ideaal voor puppy's en kleine huisdieren. Daarnaast is de halsband voorzien van een reflecterend nylon materiaal, waardoor uw huisdieren goed zichtbaar zijn in donkere omgevingen. De halsband is tevens uitgerust met een belontwerp, maar als uw huisdier hier niet aan kan wennen, kan de bel eenvoudig worden verwijderd. Met een ontwerp dat gericht is op veiligheid, is deze kattenhalsband voorzien van een afbreekbare veiligheidsgesp. Deze gesp kan gemakkelijk loskomen wanneer er krachtig aan wordt getrokken, waardoor uw huisdier zichzelf kan bevrijden in geval van nood. Dit zorgt voor gemoedsrust en verhoogt de veiligheid van uw huisdieren tijdens hun dagelijkse avonturen in huis. Kies voor deze comfortabele en functionele kattenhalsband en houd uw.

Veelgestelde vragen over Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband

Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband is gemaakt van Kunststof. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband is geschikt voor Alle formaten.

Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband is met verlichting: en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop Kattenhalsband geschikt voor Apple AirTag- apple airtag kattenband Veilig, lichtgewicht en comfortabel Kattenhalsband voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen