1. huisdierenartikelen
  2. DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht

DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht

Materiaal

Plastic

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Middelgrote hondenrassen (15-30 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Nee

Omschrijving van DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht

Met de DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van je geliefde huisdier. Deze waterdichte tracker is speciaal ontworpen voor huisdieren met een kraagomtrek van 25-38 cm. Of je nu een kat, hond of ander huisdier hebt, deze tracker kan gemakkelijk worden gebruikt om hun locatie bij te houden. Met een gewicht van maar 120 gram is deze tracker lichtgewicht en comfortabel voor je huisdier om te dragen. Je kunt het zonder enige moeite aan hun kraag bevestigen, zodat het niet ongemakkelijk wordt voor hen. De waterdichte functie zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over regenachtige dagen of avontuurlijke uitstapjes naar het water. Je huisdier kan vrij rondrennen en jij kunt met een gerust hart weten waar ze zijn. Deze DrPhone GPS Tracker is jouw ultieme metgezel om je huisdier veilig te houden. Blijf verbonden met je huisdier, waar ze ook zijn. Met behulp van de bijbehorende mobiele app kun je hun locatie in realtime volgen en ontvang je directe meldingen als ze buiten de aangewezen veilige zone treden. Bovendien kun je met de geïntegreerde spraakoproepfunctie met je huisdier communiceren, zodat je geruststellende woorden kunt spreken, zelfs als je niet fysiek bij hen bent. Kortom, de DrPhone Z9 GPS Tracker is de ultieme oplossing om je huisdier veilig te houden en gemo.

Veelgestelde vragen over DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht

DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht is gemaakt van Plastic. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht is geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg).

DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht is met verlichting: Nee en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop DrPhone Z9 GPS Tracker voor Honden en Katten 25-38 cm Kraag omtrek Waterproof Waterdicht voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen