1. huisdierenartikelen
  2. GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote

GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote

Materiaal

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Grote hondenrassen (30-80 kg)

Met verlichting

Reflecterend

Nee

Omschrijving van GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote

De GPS Tracker met kraag voor jachthonden, koeien en schapen is een innovatieve en betrouwbare tool om uw huisdieren en vee te volgen. Met een krachtige 3000mAh-batterij en een IP66 waterdichte behuizing is deze tracker perfect geschikt voor gebruik op boerderijen en in huisdierenomgevingen. Wat deze tracker echt uniek maakt, is dat er geen abonnement vereist is. U hoeft alleen maar een 2G-netwerksimkaart in de tracker te plaatsen en de juiste APN-informatie in te stellen. Vervolgens kunt u eenvoudig inloggen op de gratis telefoon-app of pc-platform om uw geliefde honden, koeien, schapen en andere dieren te volgen. Met deze tracker kunt u altijd de locatie van uw huisdieren en vee in de gaten houden, waar u ook bent. Of u nu een jachthond hebt die u wilt volgen tijdens het jagen, of koeien en schapen die u wilt beschermen tegen diefstal of verdwalen, deze GPS-tracker met kraag biedt u gemoedsrust en controle over hun veiligheid. Het is een must-have tool voor boeren en huisdiereigenaren die de beste zorg willen bieden aan hun dierbaren.

Veelgestelde vragen over GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote

GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote is gemaakt van . Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote is geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg).

GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote is met verlichting: en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop GPS Tracker met kraag voor jachthonden Koe schapen 3000mAh IP66 waterdichte boerderij huisdier tracker grote voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen