1. huisdierenartikelen
  2. Animal King Hondentuig met lijn - XXL

Animal King Hondentuig met lijn - XXL

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Animal King Hondentuig met lijn - XXL. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Animal King Hondentuig met lijn - XXL geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Animal King Hondentuig met lijn - XXL

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Animal King Hondentuig met lijn - XXL

Bij Animalking.nl begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om je trouwe viervoeter comfortabel en veilig te houden tijdens jullie dagelijkse wandelingen. Daarom zijn we trots om ons verstelbare en reflecterende hondentuigje, de Animal King Hondentuig met lijn - XXL, aan te bieden. Dit hondentuigje is een essentieel accessoire voor elke hondeneigenaar die het welzijn van zijn harige metgezel hoog in het vaandel heeft staan. Dit hondentuigje is speciaal ontworpen met het oog op het comfort van je hond. Het is verstelbaar, zodat je het perfect kunt aanpassen aan de lichaamsbouw van je trouwe viervoeter. Hierdoor zit het tuigje altijd als gegoten en kan je hond vrij bewegen zonder belemmerd te worden. Daarnaast zorgt het reflecterende materiaal ervoor dat je hond ook 's avonds of in het donker goed zichtbaar is, wat de veiligheid tijdens het wandelen vergroot. Het Animal King Hondentuig met lijn - XXL wordt geleverd met een bijpassende lijn, zodat je direct klaar bent voor jullie volgende avontuur. De lijn is stevig en duurzaam, zodat je hond veilig aan je zijde blijft. Of je nu een grote hond hebt of een kleine, dit hondentuigje is geschikt voor alle rassen dankzij de verstelbare gespen. Geef je trouwe viervoeter het comfort en de veiligheid die hij verdient met ons verstelbare en reflecterende Animal King.

Veelgestelde vragen over Animal King Hondentuig met lijn - XXL

Animal King Hondentuig met lijn - XXL is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Animal King Hondentuig met lijn - XXL is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Animal King Hondentuig met lijn - XXL is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Animal King Hondentuig met lijn - XXL is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Animal King Hondentuig met lijn - XXL voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen