1. huisdierenartikelen
  2. Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M

Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M

Materiaal

Polyester

Kleur

Blauw

Grootte honden/kattenras

Hele kleine hondenrassen (1-5 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M

Het Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas is de perfecte keuze voor elke dierenvriend die alleen het beste wil voor zijn geliefde huisdier. Dit tuigje is speciaal ontworpen om jouw puppy of kat veilig en comfortabel uit te laten. Het tuigje is gemaakt van een zacht en ademend materiaal, zodat jouw huisdier zich comfortabel voelt tijdens het dragen ervan. Geen schurende of ongemakkelijke stoffen die de huid van je huisdier irriteren. In plaats daarvan biedt dit tuigje een perfecte pasvorm en ultiem comfort, zodat jouw huisdier zich vrij kan bewegen terwijl jij de controle behoudt. Daarnaast is dit Zavelo® tuigje voorzien van reflecterende elementen, waardoor jouw huisdier extra zichtbaar is in het donker. Zo kunnen jullie samen veilig genieten van jullie avondwandelingen. Het tuigje wordt geleverd inclusief een bijpassend riempje, zodat je gelijk klaar bent om op pad te gaan. Met het Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas geef je jouw huisdier de ultieme combinatie van stijl, comfort en veiligheid. Kies de maat M voor de perfecte pasvorm en maak van elke wandeling een plezierige ervaring voor zowel jou als je trouwe viervoeter.

Veelgestelde vragen over Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M

Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M is gemaakt van Polyester. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M is in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M is geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg).

Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Zavelo® Honden Tuigje Puppy en Kattentuigje Hondenharnas Reflecterend Incl. Bijpassend Riempje Maat: M voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen