1. huisdierenartikelen
  2. Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje

Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart, Wit, Zilver, Rood

Grootte honden/kattenras

Grote hondenrassen (30-80 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje

Dit Filo hondentuigje in maat XL is speciaal ontworpen voor grote honden. Het verstelbare hondenharnas zorgt voor een perfecte pasvorm en biedt ultiem comfort tijdens het wandelen. Het Y-vormige design zorgt voor een evenredige drukverdeling over de borst van je hond, waardoor eventuele trekkracht gelijkmatig verdeeld wordt. Dit voorkomt ongemak en zorgt ervoor dat wandelen een plezierige ervaring wordt voor zowel jou als je harige vriend. Het tuigje is voorzien van een sterke metalen ring aan de voorkant, waaraan de hondenriem bevestigd kan worden. Deze ring biedt de mogelijkheid om je hond te corrigeren bij het trekken, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van je viervoeter. Daarnaast beschikt het tuigje over een extra ring aan de bovenkant, waar de hondenriem op een normale manier bevestigd kan worden tijdens het uitlaten. Dit Filo hondentuigje is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam in gebruik. Het design is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De combinatie van het stevige harnas en de handige hondenriem maakt dit product een must-have voor elke hondenbezitter die op zoek is naar kwaliteit en comfort. Geef je hond de vrijheid om te bewegen tijdens het wandelen en geniet samen van lange en ontspannen wandelingen in de natuur.

Veelgestelde vragen over Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje

Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje is gemaakt van Polyester. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje is in het Zwart, Wit, Zilver, Rood. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje is geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg).

Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Filo Anti Trek Hondentuig Maat XL met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Hondenharnas met Hondenlijn Honden Tuigje voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen