1. huisdierenartikelen
  2. Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL

Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL

Materiaal

Nylon

Kleur

Blauw

Grootte honden/kattenras

Grote hondenrassen (30-80 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL

Bij Animalking.nl begrijpen we als geen ander dat het comfort en de veiligheid van je trouwe viervoeter tijdens wandelingen van het grootste belang zijn. Daarom zijn we verheugd om ons nieuwe product, het Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL, aan te kondigen. Dit verstelbare en reflecterende hondentuigje is een onmisbaar accessoire voor elke hondeneigenaar die het beste wil voor zijn harige metgezel. Met ons Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL ben je verzekerd van een perfecte pasvorm voor je grote hond. Het tuigje is verstelbaar, zodat het comfortabel en veilig om het lichaam van je viervoeter past. Het reflecterende materiaal zorgt ervoor dat je hond ook 's avonds of in het donker goed zichtbaar is, waardoor jullie wandelingen veiliger worden. Naast het bieden van comfort en veiligheid, is ons hondentuigje ook stijlvol en duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. Bovendien heeft het tuigje een handige D-ring aan de achterkant, waar je de bijpassende lijn aan kunt bevestigen. Zo hoef je geen aparte lijn te kopen en heb je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige wandeling met je hond. Kies voor het Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL en geef je hond het comfort, de veiligheid en de stijl die hij verdient. Bestel nu en maak van elke wandeling een.

Veelgestelde vragen over Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL

Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL is in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL is geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg).

Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Animal King Hondentuig met lijn - 4 XL voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen