1. huisdierenartikelen
  2. LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S

LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S

Materiaal

Nylon

Kleur

Blauw

Grootte honden/kattenras

Hele kleine hondenrassen (1-5 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Nee

Omschrijving van LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S

Dit LOUZIR Hondentuig is een must-have voor alle puppy's en kleine hondjes tussen de 1 en 2 kg. Met dit verstelbare harnas kunnen ze veilig en comfortabel op pad gaan. Het harnas wordt geleverd inclusief een handige riem, zodat je gelijk klaar bent om samen met je trouwe viervoeter de wereld te verkennen. Het speciale aan dit harnas is dat het verstelbaar is, waardoor het perfect kan worden aangepast aan de grootte van jouw puppy of kleine hond. Zo zit het harnas altijd als gegoten en kan je hondje vrij bewegen zonder belemmeringen. Het harnas is ontworpen met oog voor detail en comfort, zodat jouw pup zich op zijn gemak voelt tijdens het dragen. Let op: dit harnas valt kleiner uit, dus is het belangrijk om de maat S te kiezen voor puppy's en kleine hondjes tussen de 1 en 2 kg. Met dit LOUZIR Hondentuig kan je met een gerust hart op pad gaan, wetende dat je pup veilig en stijlvol is uitgerust. Voeg dit harnas toe aan je winkelmandje en geef je trouwe metgezel het comfort en de vrijheid die hij verdient!

Veelgestelde vragen over LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S

LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S is in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S is geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg).

LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S is met verlichting: Nee en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop LOUZIR Hondentuig Puppy 1 tot 2kg Verstelbaar Hondenharnas Y Tuig Dog Harness Maat S voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen