1. huisdierenartikelen
  2. Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian

Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian

Materiaal

Leer, Touw

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Nee

Omschrijving van Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian

De leren halsband met lijn Polo maat S van MTB Equestrian is een absolute must-have voor iedere paardenliefhebber. Met zijn zorgvuldig vervaardigde ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze halsband niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een ongeëvenaard niveau van duurzaamheid en comfort. Gemaakt van het beste leer, voelt deze halsband zacht en soepel aan op de huid van je trouwe viervoeter. Het leer is niet alleen aangenaam om te dragen, maar ook zeer duurzaam, waardoor je erop kunt vertrouwen dat deze halsband jarenlang meegaat. Elk detail van de halsband is met de grootste zorg afgewerkt, waardoor een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek wordt gecreëerd. De stevige metalen gesp zorgt ervoor dat de halsband veilig en stevig om de nek van je paard blijft zitten, terwijl de bijgevoegde lijn je de volledige controle geeft tijdens het rijden of trainen. Met de leren halsband met lijn Polo maat S van MTB Equestrian voeg je niet alleen een vleugje stijl toe aan je uitrusting, maar investeer je ook in een kwaliteitsproduct dat je jarenlang plezier zal bezorgen. Maak een statement met deze prachtige halsband en geniet van de vele avonturen die je samen met je paard zult beleven.

Veelgestelde vragen over Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian

Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian is gemaakt van Leer, Touw. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian is met verlichting: Nee en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop Leren halsband met lijn Polo maat S MTB Equestrian voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen