1. huisdierenartikelen
  2. Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje

Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Alle formaten

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje

De Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting is de perfecte accessoire voor uw nieuwsgierige en speelse kat. Deze halsband is ontworpen om uw huisdier veilig en zorgeloos op avontuur te laten gaan in de buitenwereld. De halsband is voorzien van een stevige veiligheidssluiting, zodat uw kat zich niet kan verwonden tijdens het verkennen van de omgeving. Daarnaast is de halsband ook uitgerust met een belletje, zodat u altijd kunt horen waar uw kat is. Zo kunt u met een gerust hart uw kat laten genieten van zijn avontuurlijke natuur, terwijl u tegelijkertijd de controle behoudt. De Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting is gemaakt van duurzaam en comfortabel materiaal, zodat uw kat zich vrij kan bewegen zonder enig ongemak te ervaren. De verstelbare band zorgt ervoor dat de halsband perfect past bij uw kat, ongeacht de grootte of het ras. Bovendien is de halsband verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat u de perfecte stijl kunt kiezen die past bij de persoonlijkheid van uw kat. Met de Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting kunt u uw huisdier de vrijheid geven om de wereld te verkennen, terwijl u er zeker van kunt zijn dat hij veilig en zorgeloos is. Geef uw kat de kans om zijn nieuwsgierigheid te bevredigen en laat hem genieten van avontuurlijke dagen buiten met deze geweldige halsband.

Veelgestelde vragen over Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje

Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje is geschikt voor Alle formaten.

Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Lunspets Kattenhalsband met veiligheidssluiting Halsband kat met veiligheidssluiting Kattenbandje met belletje voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen