1. huisdierenartikelen
  2. Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem

Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem

Let op! Dit unieke Somstyle Anti Trek Hondentuig is speciaal ontworpen om jouw harige vriend te helpen bij het trainen om niet aan de riem te trekken. Met dit hondentuig van hoogwaardige kwaliteit wordt wandelen met jouw hond een plezierige ervaring voor jullie beiden. Het hondentuig is gemaakt van duurzaam materiaal dat zacht aanvoelt op de vacht van je hond en geen irritatie veroorzaakt. Het biedt maximale controle en comfort dankzij de verstelbare nek- en borstomtrek die perfect passen bij de behoeften van jouw hond. De stevige sluitingen en metalen ringen zorgen ervoor dat het tuig veilig en stevig blijft zitten, zelfs tijdens de meest energieke wandelingen. Daarnaast wordt dit tuig geleverd met een bijpassende hondenriem, zodat je direct klaar bent om op pad te gaan. De hondenriem is gemaakt van hoogwaardig nylon en heeft een comfortabele handgreep voor een stevige grip. Met de combinatie van het anti trek hondentuig en de hondenriem hebben jij en je hond alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige wandeling. Geef je hond de vrijheid om te genieten van zijn omgeving, terwijl jij de volledige controle behoudt.

Veelgestelde vragen over Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem

Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Somstyle Anti Trek Hondentuig S Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen