1. huisdierenartikelen
  2. Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm)

Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm)

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm). Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm) geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm)

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Middelgrote hondenrassen (15-30 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm)

Als gepassioneerde dierenvriend wilt u alleen het allerbeste voor uw trouwe viervoeter. En wat is er nu belangrijker dan de veiligheid en zichtbaarheid van uw geliefde huisdier? Daarom hebben wij dit comfortabele en reflecterende hondentuigje ontworpen, speciaal voor grote honden met een borstomvang van 40-45 cm. Dit hondenharnas is gemaakt van zacht en ademend materiaal, zodat uw hond zich comfortabel voelt tijdens het dragen. Het tuigje verdeelt de druk, die ontstaat bij het trekken aan de lijn, op een veel betere manier dan een traditionele halsband. Dit komt door de unieke anti-trek en anti-verstikkings eigenschappen. Uw hond zal niet langer ongemak ervaren en u kunt met een gerust hart samen op pad gaan. Maar dat is nog niet alles! Dit hondentuigje is ook voorzien van reflecterende elementen, waardoor uw hond zelfs in het donker goed zichtbaar is. Of u nu een avondwandeling maakt of uw hond meeneemt tijdens het joggen, met dit tuigje bent u verzekerd van optimale veiligheid. Het is tijd om uw hond te laten stralen en te zorgen dat hij altijd gezien wordt!

Veelgestelde vragen over Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm)

Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm) is gemaakt van Polyester. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm) is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm) is geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg).

Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm) is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Hondentuig, hondenharnas met hondenriem reflecterend - maat L (borst 40-45 cm) voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen