1. huisdierenartikelen
  2. MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small

MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small

Het MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small is speciaal ontworpen om jouw hond te helpen bij het aanleren van netjes lopen zonder te trekken aan de riem. Dit harnas is de perfecte oplossing voor honden die moeite hebben met het volgen van commando's tijdens het uitlaten. Dit hondentuig is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De reflecterende strepen op het tuig zorgen ervoor dat jouw hond beter zichtbaar is tijdens het wandelen in het donker. Het MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small is eenvoudig verstelbaar, waardoor het geschikt is voor honden van verschillende groottes. Het harnas is voorzien van een stevige gesp en een handige D-ring om de riem aan te bevestigen. Met dit hondentuig geniet jij en jouw hond van meer comfort tijdens het uitlaten. Jouw hond leert op een vriendelijke manier om netjes naast je te lopen, waardoor jullie samen kunnen genieten van ontspannen wandelingen.

Veelgestelde vragen over MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small

MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small is gemaakt van Polyester. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop MM Brands Hondentuig Harnas Hond Y Tuig Reflectie Small voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen