1. huisdierenartikelen
  2. Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond

Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond

Materiaal

Fleece | Nylon

Kleur

Roze

Grootte honden/kattenras

Hele kleine hondenrassen (1-5 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond

Met ons roze hondentuigje voor kleine honden maat XS, behoort dit probleem voorgoed tot het verleden. Dit hondentuigje is speciaal ontworpen om de veiligheid en het comfort van zowel de baas als de hond te garanderen tijdens het uitlaten. Ons hondentuigje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht is voor de huid en tegelijkertijd duurzaam en stevig. Het is speciaal ontworpen voor kleine honden, zodat ze zich vrij kunnen bewegen zonder beperkingen. Het tuigje heeft een verstelbare gesp, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan de grootte van je hond. Maar dat is nog niet alles! Het hondentuigje wordt geleverd met een schokabsorberende hondenriem, waardoor de impact van plotselinge bewegingen wordt verminderd en zowel jij als je hond comfortabel kunt wandelen. De riem heeft een ergonomisch handvat, zodat je een stevige grip hebt en de controle over je hond behoudt. Dankzij de opvallende roze kleur van het tuigje en de riem zal je hond er ook nog eens super trendy uitzien tijdens jullie wandelingen. Geef jezelf en je trouwe viervoeter het beste met ons roze hondentuigje voor kleine honden maat XS. Met dit tuigje geniet je van veilige en comfortabele wandelingen, terwijl je hond er ook nog eens stijlvol uitziet. Wacht niet langer en bestel nu!

Veelgestelde vragen over Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond

Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond is gemaakt van Fleece | Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond is in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond is geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg).

Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Hondentuigje voor kleine honden roze maat XS incl. schokabsorberende hondenriem veilig en makkelijk voor baas en hond voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen