1. huisdierenartikelen
  2. Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL

Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL

Materiaal

Nylon

Kleur

Blauw

Grootte honden/kattenras

Middelgrote hondenrassen (15-30 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL

Bij Animalking.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om je hond comfortabel en veilig te houden tijdens wandelingen. Daarom presenteren we met trots ons verstelbare en reflecterende hondentuigje, een essentieel accessoire voor elke hondeneigenaar. Met het Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL kun je er zeker van zijn dat je trouwe viervoeter op een comfortabele en veilige manier kan genieten van elke wandeling. Dit hondentuigje is speciaal ontworpen voor grote hondenrassen en biedt een perfecte pasvorm dankzij de verstelbare riemen. Het tuigje is gemaakt van duurzaam nylon materiaal dat zacht aanvoelt op de huid van je hond. De reflecterende strepen zorgen ervoor dat je hond goed zichtbaar is, zelfs in het donker, waardoor je samen met je viervoeter kunt genieten van veilige avondwandelingen. Daarnaast is het Animal King Hondentuig voorzien van een handige D-ring aan de achterkant, waar je de bijgeleverde lijn aan kunt bevestigen. De lijn is gemaakt van stevig materiaal en heeft een comfortabele handgreep voor optimale controle tijdens het wandelen. Met het Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL kun je er zeker van zijn dat je hond altijd veilig en comfortabel aan je zijde loopt, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL

Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL is in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL is geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg).

Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Animal King Hondentuig met lijn - 3 XL voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen