1. huisdierenartikelen
  2. Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje

Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje

Materiaal

Nylon

Kleur

Rood

Grootte honden/kattenras

Middelgrote hondenrassen (15-30 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Nee

Omschrijving van Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje

Ons hondentuig is speciaal ontworpen voor kleine honden en puppy's. Het tuigje is gemaakt van duurzaam nylon weefsel en heeft versterkte stiksels, waardoor het jarenlang mee gaat. De hoogwaardige hardware en gespen zorgen ervoor dat het tuigje stevig blijft zitten, zelfs tijdens het trekken. Daarnaast is het tuigje voorzien van een comfortabele verstelbare gesp, waardoor het eenvoudig aan en uit te trekken is. Het tuigje heeft niet alleen een praktisch ontwerp, maar ook een stijlvolle uitstraling. Met de elegante en mysterieuze patronen zal uw hond zeker opvallen en zijn persoonlijkheid benadrukken. Het lichtgewicht en comfortabele ontwerp maakt het tuigje perfect voor hondentraining, dagelijkse wandelingen, buitenavonturen en zelfs kamperen. Uw huisdier zal er dol op zijn! Dit tuigje is geschikt voor de meeste honden en biedt een grote laadcapaciteit, wat de treksterkte verbetert. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Of u nu vragen heeft voor of na uw aankoop, wij staan altijd voor u klaar. Ons team zal er alles aan doen om u te helpen totdat u tevreden bent. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Kies voor kwaliteit en stijl met ons hondentuig!

Veelgestelde vragen over Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje

Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje is in het Rood. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje is geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg).

Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje is met verlichting: Nee en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop Hondentuig- hondentuigjes kleine hond-hondentuigjes puppy-Kattenspeeltjes-kat-dog-Kattenharnas-kattentuigje voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen