1. huisdierenartikelen
  2. WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond

WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond

Materiaal

PVC

Kleur

Blauw

Grootte honden/kattenras

Met verlichting

Reflecterend

Nee

Omschrijving van WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond

De WOOFRZ® Wandelset voor honden is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor jouw trouwe viervoeter. Deze set bestaat uit een hondenriem en een hondenhalsband, beide in maat M, waardoor ze geschikt zijn voor middelgrote honden. De hondenriem is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal dat duurzaam en stevig is, zodat je hond veilig aan je zijde blijft tijdens het wandelen. De riem heeft een comfortabele handgreep die zacht aanvoelt in je handen, waardoor je langere wandelingen kunt maken zonder ongemak te ervaren. Bovendien is de riem voorzien van een handige draaibare haak die gemakkelijk aan de halsband kan worden bevestigd. De hondenhalsband is ook gemaakt van duurzaam nylon en is verstelbaar voor een perfecte pasvorm rond de nek van je hond. Het heeft een stijlvol ontwerp met levendige kleuren en een gespsluiting voor eenvoudig aan- en uittrekken. Maar dat is niet alles! Bij de aankoop van deze wandelset doneert WOOFRZ® €3 aan het ondersteunen van dieren in Oekraïne. Dus niet alleen geef je jouw hond een trendy en comfortabele uitrusting, maar je helpt ook nog eens dieren in nood. Haal vandaag nog de WOOFRZ® Wandelset voor jouw geliefde viervoeter!

Veelgestelde vragen over WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond

WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond is gemaakt van PVC. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond is in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond is geschikt voor .

WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond is met verlichting: en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop WOOFRZ® Wandelset Hondenriem En Hondenhalsband - Maat M Halsband Hond Honden riem Hondenlijn Puppy Halsband Riem Hond voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen