1. huisdierenartikelen
  2. Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto

Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Nee

Omschrijving van Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto

Met dit Dogs&Co autoharnas incl. autogordel in maat M kunnen honden veilig en comfortabel meerijden in de auto. Het harnas is verstelbaar, zodat het perfect past bij honden van verschillende groottes. Het biedt ultieme bescherming tijdens autoritten en zorgt ervoor dat zowel jij als je harige vriend met een gerust hart de weg op kunnen. Het Dogs&Co autoharnas is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en trekkracht. Het harnas is ontworpen met het welzijn van de hond in gedachten, met zachte voeringen en een comfortabele pasvorm. Het zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor comfort tijdens lange reizen. Daarnaast wordt dit autoharnas geleverd met een autogordel, zodat je hond stevig vastzit en niet kan bewegen tijdens het rijden. Dit voorkomt afleiding en vermindert het risico op letsel bij plotseling remmen. Het harnas is gemakkelijk te bevestigen en te verstellen, waardoor het geschikt is voor verschillende autostoelen en hondenrassen. Met het Dogs&Co autoharnas incl. autogordel maak je autorijden met je hond veilig, comfortabel en stijlvol. Geniet samen van avontuurlijke ritten zonder zorgen, wetende dat je trouwe metgezel goed beschermd is.

Veelgestelde vragen over Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto

Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto is met verlichting: Nee en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop Dogs&Co autoharnas incl. autogordel Maat M Hondentuig voor in de auto voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen