1. huisdierenartikelen
  2. GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm

GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm

Materiaal

Leer

Kleur

Blauw

Grootte honden/kattenras

Alle formaten

Met verlichting

Reflecterend

Nee

Omschrijving van GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm

Altijd al nieuwsgierig geweest naar waar je trouwe viervoeter uithangt? Met onze GPS tracker voor honden en katten hoef je je geen zorgen meer te maken! Deze handige tracker wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke halsband en stelt je in staat om altijd te weten waar je huisdier zich bevindt. Met de bijgeleverde Zoek Mijn iPhone app op jouw telefoon kun je eenvoudig de locatie van je geliefde huisdier traceren. Of het nu gaat om een kat die graag op avontuur gaat of een hond die af en toe ontsnapt, deze GPS tracker zorgt ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden. Niet alleen kun je de locatie van je huisdier bijhouden, maar je kunt ook de activiteiten van je viervoeter analyseren. Ontdek waar je trouwe metgezel is geweest en krijg inzicht in zijn dagelijkse routine. Met een lengte van 50 cm past deze tracker perfect bij zowel katten als honden. Dus waar wacht je nog op? Koop nu je eigen GPS tracker en geniet van gemoedsrust, wetende dat je altijd weet waar je dierbare huisdier is!

Veelgestelde vragen over GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm

GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm is gemaakt van Leer. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm is in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm is geschikt voor Alle formaten.

GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm is met verlichting: en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop GPS Tracker voor hond kat Met halsband Met Zoek mijn Iphone 3x50cm voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen