1. huisdierenartikelen
  2. OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND

OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Grote hondenrassen (30-80 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND

Laat je verrassen door de veelzijdigheid en stijlvolle uitstraling van de Oveggo Groen-Zwarte Reflecterende Hands-Free Hondenriem! Deze riem is speciaal ontworpen voor de actieve hondenliefhebber die comfort, veiligheid en gemak hoog in het vaandel heeft staan tijdens wandelingen, hardloopsessies en trainingen met hun geliefde viervoeter. Deze hondenriem is niet zomaar een riem, het is een ware revolutie op het gebied van hondenaccessoires. Met het innovatieve hands-free ontwerp kun je je handen volledig vrij houden tijdens het wandelen of hardlopen. Dankzij de verstelbare tailleband kun je de riem eenvoudig aanpassen aan jouw lichaam, zodat hij altijd perfect past en niet gaat schuren of knellen. Veiligheid staat bij Oveggo voorop, daarom is deze hondenriem voorzien van reflecterende elementen. Hierdoor ben je ook in het donker goed zichtbaar, waardoor jij en je hond veilig over straat kunnen. Daarnaast is de riem gemaakt van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Met het handige zakje aan de riem kun je eenvoudig kleine items zoals sleutels of poepzakjes meenemen, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Kortom, de Oveggo Groen-Zwarte Reflecterende Hands-Free Hondenriem is dé must-have voor elke actieve hondenliefhebber die niet wil inleveren op comfort, veil.

Veelgestelde vragen over OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND

OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND is geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg).

OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop OVEGGO HONDEN HARDLOOPRIEM HONDENRIEM ZAKJE MET VERSTELBARE TAILLEBAND VOOR HARDLOPEN WANDELEN EN TRAINING REFLECTEREND voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen