1. huisdierenartikelen
  2. Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje

Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Alle formaten

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje

De Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat is speciaal ontworpen om uw geliefde kat veilig te houden tijdens haar avonturen buiten. Met een handige veiligheidssluiting en een belletje, zorgt deze halsband ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van uw kat en haar snel kunt vinden als ze verdwaald raakt. Deze halsband is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt voor uw kat. De Airtag met Adreskoker biedt extra gemoedsrust, omdat u uw contactgegevens kunt toevoegen, zodat iedereen die uw kat vindt, direct contact met u kan opnemen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw kat veilig en snel weer thuis zal zijn. Daarnaast is de Lunspets Kattenhalsband voorzien van een belletje, waardoor vogels en andere dieren gewaarschuwd worden wanneer uw kat in de buurt is. Dit helpt om ongewenste confrontaties en schrikreacties te voorkomen. Kortom, met de Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat kan uw huisdier veilig en zorgeloos genieten van haar avonturen in de buitenwereld!

Veelgestelde vragen over Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje

Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje is geschikt voor Alle formaten.

Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Lunspets Kattenhalsband Airtag met Adreskoker kat Veiligheidssluiting Halsband kat kitten Kattenbandje met belletje voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen