1. huisdierenartikelen
  2. Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond

Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond

Materiaal

Nylon, Kunststof, Rubber, Plastic

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Alle formaten

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Nee

Omschrijving van Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond

De Invoxia Smart Dog Collar is een innovatieve GPS-tracker en activiteitenmonitor die behoort tot de nieuwste generatie hondenaccessoires. Met behulp van geavanceerde technologieën kunt u altijd en overal de live locatie van uw hond volgen en zijn gezondheidsstatus controleren. Of u nu thuis bent of onderweg, u heeft altijd de controle over de veiligheid en het welzijn van uw viervoeter. De Smart Dog Collar is veel meer dan alleen een GPS-tracker. Het is een complete revolutie in gezondheidsmonitoring voor honden. Met behulp van de nieuwste sensoren en algoritmen kan de collar nauwkeurige gegevens verzamelen over de activiteiten van uw hond, zoals het aantal stappen, de afgelegde afstand en zelfs de calorieën die hij verbrandt. Deze informatie wordt vervolgens geanalyseerd en gepresenteerd in een overzichtelijke app, zodat u de gezondheid en het welzijn van uw hond kunt verbeteren en optimaliseren. Daarnaast heeft de Invoxia Smart Dog Collar al 7 wereldwijde awards gewonnen, waarmee het zijn status als toonaangevende hondenaccessoire onderstreept. Met zijn stijlvolle en duurzame ontwerp, waterdichte behuizing en lange batterijduur is dit de perfecte keuze voor elke hondenliefhebber die het beste wilt voor zijn trouwe metgezel. Doe mee met de revolutie in hondengezondheid en -veiligheid met de Invoxia Smart Dog Collar!

Veelgestelde vragen over Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond

Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond is gemaakt van Nylon, Kunststof, Rubber, Plastic. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond is geschikt voor Alle formaten.

Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond is met verlichting: Nee en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop Invoxia GPS Tracker Live Smart Dog Collar Activity Gezondheid monitoring Hond voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen