1. huisdierenartikelen
  2. Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen

Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen

Materiaal

Kleur

Groen

Grootte honden/kattenras

Met verlichting

Reflecterend

Nee

Omschrijving van Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen

De Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set is een unieke en handgemaakte combinatie van een halsband en leiband, gemaakt van 100% katoen. Deze set is speciaal ontworpen voor honden die al wat ervaring hebben en hun baasjes die waarde hechten aan comfort, kwaliteit en stijl tijdens het uitlaten van hun trouwe viervoeter. De halsband heeft een omtrek van 40cm, waardoor hij perfect past bij middelgrote tot grote honden. Het gebruik van hoogwaardig katoen zorgt ervoor dat de halsband zacht aanvoelt en geen irritaties veroorzaakt bij de hond. Daarnaast is de halsband verstelbaar, zodat hij altijd perfect om de nek van je hond past. De bijpassende leiband is ook gemaakt van 100% katoen en heeft een stevige en comfortabele grip. De leiband is eenvoudig te bevestigen aan de halsband en heeft een lengte van 100cm, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt tijdens het wandelen met je hond. Deze set is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De mintgroene kleur geeft een frisse en moderne uitstraling aan de halsband en leiband. Bovendien is elk item in deze set met de hand gemaakt, waardoor elk detail met liefde en zorg is afgewerkt. Kies voor de Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set en geef je hond en jezelf de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en stijl.

Veelgestelde vragen over Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen

Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen is gemaakt van . Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen is in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen is geschikt voor .

Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen is met verlichting: en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop Meritosh Halsband L (40cm omtrek) + Leiband Set 100% Katoen Handgemaakt Mintgroen voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen