1. huisdierenartikelen
  2. Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem

Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem

Materiaal

Nylon

Kleur

Blauw

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Nee

Omschrijving van Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem

Voor de trotse eigenaar van een puppy is er niets leuker dan de perfecte halsband en riem te hebben! Met de Beeztees Tori Puppy Set geef je jouw hond een stijlvolle halsband en een bijpassende looplijn. De halsband is voorzien van een vrolijke en speelse print en sluit gemakkelijk met een handige kliksluiting. Daarnaast is de halsband verstelbaar, zodat je de perfecte pasvorm kunt creëren voor jouw pup. De halsband heeft tevens een handige ring waar je de riem aan kunt bevestigen. Hierdoor kun je nu samen met jouw pup de eerste stappen buiten zetten en genieten van jullie avonturen. De Beeztees Tori Puppy Set is niet alleen praktisch, maar ook trendy en comfortabel. De halsband heeft een afmeting van 20-30 cm x 10 mm en de looplijn is 120 cm lang. Hierdoor is de set geschikt voor kleine en middelgrote puppy's. De verstelbare halsband zorgt ervoor dat de halsband perfect aansluit bij de nek van jouw hond en voorkomt dat deze te strak of te los zit. Zo kan jouw pup comfortabel en veilig rondlopen. Met deze set geef je jouw pup niet alleen een mooie look, maar ook het gevoel van vrijheid en avontuur. Ga samen op pad en maak van jullie wandelingen een onvergetelijke ervaring!

Veelgestelde vragen over Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem

Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem is in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem is met verlichting: Nee en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop Beeztees Tori Puppy Halsband en Riem voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen