1. huisdierenartikelen
  2. Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg

Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Grote hondenrassen (30-80 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg

Wees een verantwoordelijke en zorgzame hondenouder met het Sharon B autoharnas hondengordel - maat L. Dit autogordel met hondentuigje is speciaal ontworpen voor grote honden, zodat ze veilig en comfortabel kunnen reizen. Dit autoharnas is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal dat bestand is tegen de enthousiaste bewegingen van uw harige vriend. Het tuigje is gemakkelijk aan te passen aan de grootte van uw hond, zodat het altijd perfect past. De maat L is geschikt voor honden met een gewicht tussen de 25 en 40 kilogram. Naast de veiligheid biedt dit hondengordel ook extra gemak voor u als eigenaar. Het houdt uw hond op zijn plaats tijdens het rijden, waardoor u zich volledig kunt concentreren op de weg. Bovendien voorkomt het dat uw hond ongewenste bewegingen maakt en mogelijk schade aanricht in de auto. Wacht niet te lang, want door de grote vraag zijn er nog maar een paar stuks beschikbaar. Zorg ervoor dat uw grote viervoeter veilig en comfortabel onderweg is met het Sharon B autoharnas hondengordel - maat L. Bestel nu en ontvang uw product binnen enkele dagen.

Veelgestelde vragen over Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg

Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg is gemaakt van Polyester. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg is geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg).

Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Sharon B autoharnas hondengordel - maat L autogordel met hondentuigje voor grote honden veilig onderweg voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen