1. huisdierenartikelen
  2. Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze

Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze

Materiaal

Kunststof

Kleur

Roze

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Met verlichting

Reflecterend

Nee

Omschrijving van Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze

De Little Rascals Puppy Halsband met Lijn in de kleur roze is de perfecte set voor uw nieuwe viervoeter. Deze vrolijk gekleurde halsband en bijpassende lijn zijn speciaal ontworpen voor puppy's. Met deze set kan uw pup comfortabel en veilig op pad gaan. De halsband is volledig verstelbaar, waardoor hij gemakkelijk kan worden aangepast aan de groeiende nek van uw pup. Dit is vooral handig omdat puppy's snel groeien en regelmatig een nieuwe halsband nodig hebben. Met deze halsband hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw pup ongemak ervaart, omdat u de maat eenvoudig kunt aanpassen. De bijpassende lijn zorgt ervoor dat u uw pup altijd onder controle kunt houden tijdens het uitlaten. De lijn is stevig en duurzaam, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw pup veilig blijft tijdens het verkennen van de wereld om hen heen. Bovendien zorgt de roze kleur ervoor dat uw pup er stijlvol uitziet tijdens elke wandeling. Met de Little Rascals Puppy Halsband met Lijn in de kleur roze heeft u de perfecte set voor uw pup. Stijlvol, comfortabel en veilig, deze halsband en lijn zullen ervoor zorgen dat uw pup zich op zijn best voelt tijdens elke avontuurlijke wandeling.

Veelgestelde vragen over Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze

Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze is gemaakt van Kunststof. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze is in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze is met verlichting: en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop Little Rascals Puppy Halsband met Lijn Roze voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen