1. huisdierenartikelen
  2. Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm

Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm

Materiaal

Nylon

Kleur

Beige

Grootte honden/kattenras

Middelgrote kattenrassen

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Nee

Omschrijving van Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm

Het Designed by Lotte Oribo Kattentuig is een must-have voor kattenliefhebbers die hun huisdier graag wat bewegingsvrijheid willen geven, zonder zich zorgen te maken dat hun kat wegloopt. Het tuigje is ontworpen met het comfort van je kat in gedachten en is eenvoudig aan te trekken en te verstellen, zodat je samen met je kat de perfecte pasvorm kunt bepalen. Met het handige ringetje aan het tuigje kun je gemakkelijk een looplijn bevestigen, waardoor je altijd de controle over je kat behoudt tijdens het wandelen. Of je nu een ontspannen wandeling wilt maken in de buurt of op avontuur wilt gaan in de natuur, dit kattentuigje zorgt ervoor dat je kat veilig en comfortabel met je mee kan gaan. Het tuigje is gemaakt van hoogwaardig nylon, dat duurzaam en gemakkelijk te reinigen is. De afmetingen van het tuigje zijn verstelbaar van 27 tot 45 cm en de breedte is 10 mm, zodat het geschikt is voor katten van verschillende groottes. Met het Designed by Lotte Oribo Kattentuig kun je samen met je kat genieten van spannende avonturen en onvergetelijke wandelingen.

Veelgestelde vragen over Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm

Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm is in het Beige. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm is geschikt voor Middelgrote kattenrassen.

Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm is met verlichting: Nee en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop Designed by Lotte Oribo Kattentuig Beige 27-45 cm voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen