1. huisdierenartikelen
  2. Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm

Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Middelgrote hondenrassen (15-30 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Nee

Omschrijving van Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm

Met de Easy Walk Handmodel hondenriem en hondentuigjes voor kleine honden, wordt wandelen met je trouwe viervoeter een waar genot! Dit innovatieve product combineert de functies van een tuig en een riem in één handig ontwerp. Het zwarte design straalt elegantie en stijl uit, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor ultiem comfort en veiligheid voor jouw harige vriend. Dankzij het handmodel is het nu veel gemakkelijker om jouw hond onder controle te houden tijdens het wandelen. Het tuigje voorkomt dat je hond aan de lijn trekt, waardoor jullie samen ontspannen kunnen genieten van jullie wandelingen. Met een indrukwekkende lengte van 270 cm biedt deze hondenriem voldoende bewegingsvrijheid zonder dat je de controle verliest. Het mooie aan dit product is dat het speciaal is ontworpen voor kleine honden. De verstelbare bandjes zorgen ervoor dat het tuigje perfect past bij de lichaamsbouw van jouw geliefde viervoeter, waardoor het comfortabel en veilig is om te dragen. Bovendien is het tuigje gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. Maak van wandelen een plezierige ervaring voor zowel jou als je hond met de Easy Walk Handmodel hondenriem en hondentuigjes. De combinatie van functionaliteit, comfort en stijl maakt dit product een absolute must-have voor elke hondenbezitter. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van dit pracht.

Veelgestelde vragen over Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm

Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm is geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg).

Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm is met verlichting: Nee en is reflecterend: Nee.

Wij hebben onderzocht welke webshop Easy Walk Handmodel hondenriem hondentuig hondentuigjes kleine hond - 270 cm voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen