1. huisdierenartikelen
  2. Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem

Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem

5/5

Ben jij op zoek naar een riemtuig of riemtuigenset voor je huisdier? Kom hier alles te weten over Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem. Lees de specificaties en de beschrijving zodat je precies weet wat deze riemtuig inhoudt. Bekijk bovendien de afbeelding om te zien of je dit een mooie riemtuig vindt. Riemtuigen kunnen er zowel voor honden en katten zijn. Dus of je nu een hond hebt of een kat, bekijk tussen de specificaties of Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem geschikt is voor jouw huisdier.

Specificaties Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Omschrijving van Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem

Let op! Hier hebben we het perfecte hulpmiddel voor jou en je harige metgezel. Het Somstyle Anti Trek Hondentuig M is ontworpen om comfortabel en veilig te zijn voor zowel honden als hun baasjes. Met de bijgeleverde hondenriem leiband Y en het tuig hond hondenharnas riem, kun je samen met je hond genieten van stressvrije wandelingen. Dit hondentuig is speciaal ontworpen om het trekken van je hond te verminderen. Het tuig verdeelt de druk gelijkmatig over de borst en schouders van je hond, waardoor ongemak en verstikking worden voorkomen. Het is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, zodat het lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het Somstyle Anti Trek Hondentuig M is verstelbaar en past daardoor perfect bij honden met een nekomtrek tussen de 38cm en 60cm en een borstomtrek tussen de 38cm en 75cm. Bovendien zorgt het stevige ontwerp ervoor dat je hond niet kan ontsnappen tijdens het wandelen. Het tuig is ook voorzien van reflecterende strepen, waardoor jij en je hond beter zichtbaar zijn tijdens avondwandelingen. Met dit hondentuig kun je vol vertrouwen op pad gaan, wetende dat je de ultieme controle hebt over je hond. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog het Somstyle Anti Trek Hondentuig M en geniet samen met je trouwe viervoeter van.

Veelgestelde vragen over Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem

Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem is gemaakt van Nylon. Dit biedt de stevigheid die nodig is voor een riemtuig.

Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem is in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het nog in andere kleuren te verkrijgen is.

Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem is met verlichting: Nee en is reflecterend: Ja.

Wij hebben onderzocht welke webshop Somstyle Anti Trek Hondentuig M Met Hondenriem Leiband Y Tuig Hond Hondenharnas Riem voor de beste deal aanbiedt. Bekijk hier de prijs.

Bekijk ook andere riemtuigen