Beste kattenluiken met chip van 2024 🐶🦴

Laatst bijgewerkt: 14 apr. 2024

Bezorgd over wie er in en uit je huis komt als je niet thuis bent?

Een kattenluik met chip kan die zorgen helpen verlichten. Door een van deze vernuftige apparaten te installeren, kun je er zeker van zijn dat alleen bevoegde katten je huis kunnen binnenkomen - geen zwerfkatten of ongewenste gasten meer!

Bovendien is een kattenluikje met chip perfect voor drukke huisdier-ouders. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of Fluffy het weer naar binnen heeft gehaald. Deze klepjes zijn er met verschillende functies, dus het vinden van de juiste voor jou en je katachtige vriend(in) is eenvoudig.Met het grote aanbod van kattenluiken met chip die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn begrijpen we heel goed dat het lastig is om een keuze te maken. Het aanbod is enorm groot en hoe weet je nou wat de best geteste kattenluiken met chip zijn? Hier schieten wij van huisdierenartikelengetest.nl te hulp. Wij hebben namelijk een uitgebreide kattenluik met chip test gedaan om de goede kattenluiken met chip van de minder goede te onderscheiden. We willen namelijk dat jij alleen de beste kattenluik met chip koopt. 

Door de vele kattenluiken met chip te vergelijken met elkaar is er een top 10 van de beste kattenluiken met chip samengesteld. En die delen we met jou zodat jij niet zelf al dit onderzoek hoeft te doen. Je kunt nu een keuze maken uit een van deze best geteste kattenluiken met chip.

Hoe hebben wij onderzocht?

Om een goede advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet jij zeker dat je geen miskoop doet!

18 📦

kattenluiken met chip getest

9 🔬

Uur aan onderzoek

38 🚧

Ervaringen gecontroleerd

15 🛍️

Webwinkels vergeleken

Onze top 10 kattenluiken met chip

Ben je nieuwsgierig hoe onze top 10 eruit ziet en wat nu de beste kattenluiken met chip zijn die op de markt verkrijgbaar zijn? Lees dan snel verder en ontdek onze volledige top 10.

PetSafe Staywell Microchip Kattenluik

Introductie van het Staywell Microchip Kattenluik van PetSafe - ontworpen om je katachtige familieleden maximaal comfort, veiligheid en zekerheid te bieden. Met innovatieve technologie en moderne flair is dit hypermoderne kattenluik een must voor ouders die graag reizen of gewoon het welzijn van hun huisdier willen waarborgen Voorbij zijn de dagen van zorgen over halsbandsleutels; de Staywell Microchip Cat Flap herkent je huisdier aan de geïmplanteerde id-chip, dus die is niet nodig. Het kattenluik is uitgerust met een gebruiksvriendelijke programmeerinterface, waardoor het zelfs voor de nieuwste huisdierouders gemakkelijk te gebruiken is. Hij slaat ook tot 40 geheugencodes op, zodat je vrienden en familie kunt uitnodigen om mee te feesten! Nog indrukwekkender is het door PetSafe gesteunde kwaliteitsgarantieprogramma dat ervoor zorgt dat alleen waarschuwingen voor een bijna lege batterij oplichten als dat nodig is en dat met succes voorkomt dat ongewenste dieren je huis binnendringen.

Cat Mate Kattendeur Microchip

Ontworpen om je katten de vrijheid te geven die ze verdienen, is de Cat Mate Cat Door Microchip 360 de ideale manier om je kleintjes je achtertuin te laten verkennen of met hun spullen door het huis te laten lopen als je weg bent. Met zijn geavanceerde technologie en superieur ontwerp laat dit bekroonde kattenluik alleen je eigen katten binnen dankzij de compatibiliteit met 9, 10 en 15-cijferige microchips (en registratie voor maximaal 30 katten). Houd je harige vrienden veilig en beveiligd zonder hun onafhankelijkheid op te offeren! Stijlvol en veilig, de Cat Mate Cat Door Microchip 360 - van een van Amerika's topbedrijven voor huisdierenaccessoires - stelt je gegarandeerd gerust. Je kunt er zeker van zijn dat er geen ongewenste bezoekers je huis binnendringen terwijl je weg bent. Bovendien is de stevige constructie ontworpen om zelfs de meest vastberaden ontsnappingskunstenaars te weerstaan! Voor huisdiereigenaren die al gechipte katten hebben (of overwegen ze te nemen), is het plaatsen van een Cat Mate Cat Door Microchip 360 de logische keuze. Het biedt niet alleen high-tech oplossingen en superieure bescherming, maar het geeft ook gemoedsrust terwijl het je kitties een gevoel van avontuur geeft elke keer dat ze gaan sluipen. Met dit hoogwaardige product kun je eindelijk die uitgangen in de achterkamer voor eens en altijd afsluiten.

Sureflap Dierenluik Microchip

Zeg vaarwel tegen ongewenste bezoekers met het Microchip Kattenluik van SureFlap! Dit innovatieve kattenluik is de perfecte manier om je geliefde katachtige de vrijheid te geven die ze verdient, zonder ongewenste indringers in je huis toe te laten. Ontworpen voor katten met een klein tot normaal postuur, kan dit kattenluik worden geïnstalleerd in deuren, glas en muren. Met de apart verkrijgbare tunnelverlengstukken kunnen muren van elke dikte worden geplaatst. De geavanceerde microchiptechnologie geeft alleen jouw huisdier toegang - geen vreemde katten meer die door je huis dwalen! Je kat zal dol zijn op haar nieuwe onafhankelijkheid en jij op de gemoedsrust die het gevolg is van beveiligde grenzen.

PetSafe Microchip Kattenluik

Maak het leven gemakkelijker voor jezelf en je harige vriend met de PetSafe Microchip Cat Flap! Dit stevige, duurzame luik is ontworpen om katten en kleine honden (tot 8 kg) hun onafhankelijkheid te geven door hen in staat te stellen naar believen het huis te verlaten.

Sureflap Microchip Huisdierluik

Laat je katten vrij en veilig komen en gaan met de SureFlap Microchip Pet Flap Connect Bundle Cat Flap! Speciaal ontworpen voor katten of kleine honden van elke grootte, werkt dit high-tech kattenluik met microchip herkenning om andere katten buiten te houden. Dat betekent dat je huisdier de vrijheid kan krijgen die ze verdient, terwijl jij de volledige gemoedsrust hebt dat alleen je harige vrienden over de vloer komen. Deze bundel bevat een app, zodat je altijd kunt weten of je huisdier binnen of buiten is, en kunt controleren welke huisdieren onlangs in je huis zijn geweest. Plus, als je de Hub al bezit dan kun je de Microchip Pet Hatch Connect apart aanschaffen.

PetSafe Petporte Smart Flap Kattenluik

De PetSafe Petporte Smart Flap Cat Flap is de ideale manier om je kat de vrijheid te geven om te komen en te gaan zonder je zorgen te hoeven maken over het openen van de deur. Dit luik heeft een innovatieve microchiptechnologie die jouw katten, maar ook maximaal 25 katten, binnenlaat en tegelijkertijd het gemak deelt van het buitenhouden van ongewenste dieren. Het mooiste is dat dit kattenluik een hoorbare pieptoon heeft die aangeeft wanneer je kat 's nachts binnenkomt, zodat je altijd op de hoogte bent van zijn of haar verblijfplaats! Dit kattenluik is gemakkelijk te installeren op hout, PVC, metaal, glas en baksteen, en past in elk huis. Het is ontworpen met een tijdloze stijl die zowel discreet als energiezuinig is.

SureFlap Microchip Kattenluik

Introductie van de revolutionaire SureFlap Microchip Cat Flap Connect M! Dit apparaat is een absolute must-have voor elke katteneigenaar, en biedt zowel gemak als veiligheid vanuit het comfort van je eigen huis. Houd je huisdier veilig en je huis beveiligd met dit ongelooflijke verbonden kattenluik De SureFlap Microchip Kattenluik Connect M heeft een slank en strak ontwerp om naadloos op te gaan in zijn omgeving. De slimme RFID-chip identificeert je individuele katten als ze passeren, en geeft alleen toegang aan degenen die tot het huishouden behoren; zo voorkom je effectief dat zwerfdieren en wilde dieren binnenkomen. Ondertussen kun je de toegang op afstand regelen via de app, zodat bezoekers of afspraken met de dierenarts tijdelijk toegang hebben - dus geen ramen en deuren meer vergrendelen of ontgrendelen! Dit product biedt een aantal echt ongelooflijke functies, zoals automatische sluitingstijden als je weg bent, zodat je kunt genieten van volledige gemoedsrust terwijl je weg bent op zakenreis of vakantie. Ontvang bovendien meldingen rechtstreeks op je smart device wanneer je kat langskomt! Zie waar ze de hele dag zijn geweest en monitor het activiteitsniveau dankzij gedetailleerde inzichten over temperatuurmetingen ook.

SureFlap Microchip Kattenluik

Red jezelf van ongewenst kattenbezoek met de SureFlap Microchip Kattenluik M - 12 x 14 cm. Voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een extra beveiligingslaag, kun je je zorgen wegnemen met dit innovatieve nieuwe product dat ontworpen is om alleen je kat je huis binnen te laten. Het Microchip Kattenluik M herkent het unieke ID van je kat en gaat alleen open als hij in de buurt komt - geen ongenode bezoekers meer! Dit kattenluik is eenvoudig en gemakkelijk te installeren en past in enkele minuten in de meeste deuropeningen of muren. Met de instelbare timers kun je zelf bepalen wanneer je het luik elke dag wilt openen en sluiten, zodat je meer controle hebt over de avondklok en de nachtelijke toegang voor je harige vriend.

SureFlap Microchip Huisdierluik

Welkom bij de SureFlap Microchip Pet Door L - de ideale oplossing om je katten veilig in huis te houden! Met zijn 18 x 17 cm geavanceerde framemaat en eenvoudig montagesysteem is dit een hoogwaardige huisdierendeur die alleen je geliefde katten binnenlaat Dit innovatieve kattenluik werkt met behulp van microchiptechnologie, waardoor toegang wordt verleend aan katten die zijn geregistreerd in de geheugendatabase, terwijl ongewenste gasten worden geweigerd. Denk je dat een vreemde kat binnenkomt om eten te stelen of met de kattenbak van je eigen katten te knoeien? Niet met dit SureFlap huisdierenluik - de ingebouwde selectieve toegangscontrole zorgt ervoor dat alleen degenen die op de lijst staan naar binnen kunnen, dus geen ongewenste bezoekers meer En omdat dit product is ontworpen voor ultieme veiligheid en gemak, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je eigen katten naar buiten kunnen. Vertrouwend op dezelfde selectieve toegangstechnologie als hierboven genoemd, kan elke geregistreerde kat de SureFlap Pet Door L gebruiken om gemakkelijk naar buiten en terug te gaan met slechts één beweging.

Cat Mate 355 Super Selective Chip met disc Kattenluik

Voor de ultieme mix van gemak en veiligheid gaat er niets boven de Cat Mate 355 Super Selective Chip with Disc Cat Flap. Met geavanceerde technologie die de unieke microchip of PetMate ID schijf van je kat herkent, zorgt deze slimme deur ervoor dat alleen je katten toegang krijgen tot hun huis - terwijl die vervelende wilde dieren buitengesloten worden! Geen ogen meer die door het raam turen als je geen bezoekers verwacht. Geen indringers meer afweren die je huis in de gaten willen houden voor een snack. En als het tijd is voor poes om binnen te komen of een wandelingetje te maken, kun je gerust zijn in de wetenschap dat ze de sleutel van hun eigen domein hebben. Het Cat Mate 355 systeem maakt het allemaal zo moeiteloos en veilig. Een enkel luik is geschikt voor maximaal 32 katten, zodat elke kat zich speciaal voelt (ook al zullen alle verwachtingsvolle ogen op hen gericht zijn als ze naar de voordeur lopen). Je hebt ook een instelbare timer, zodat katten op bepaalde tijden kunnen komen en gaan - perfect om ze te beschermen tegen nachtelijke sluipschutters.

Bekijk ook deze producten:

 

Ons slotwoord over deze kattenluiken met chip

We hopen dat je een goed overzicht hebt gekregen welke kattenluiken met chip nu de beste zijn. En dat je ook voor jezelf een keuze hebt kunnen maken uit een van deze best geteste kattenluiken met chip. Het is belangrijk dat je een keuze maakt op basis van producteigenschappen die jij belangrijk vindt. Onze nummer 1 PetSafe Staywell Microchip Kattenluik hoeft niet perse de geschikte kattenluik met chip voor jou te zijn.

Wij adviseren om zelf ook nog goed onderzoek te doen en de kattenluiken met chip uit de top 10 goed met elkaar te vergelijken. Als je voor jezelf duidelijk hebt wat je zoekt en wat voor jou belangrijk is bij de aankoop van een nieuwe kattenluik met chip dan weten we zeker dat je een geschikte kattenluik met chip uit onze top 10 voor jezelf vindt. 

Conclusie top 10 beste kattenluiken met chip

Daar heb je het - alle informatie die je moet weten over kattenluiken met chips. Dit type luik is een geweldige manier om je katachtige vriend toegang tot de buitenlucht te geven zonder dat je je zorgen hoeft te maken over andere dieren die je huis binnenkomen. Met zoveel verschillende modellen op de markt zul je er zeker een vinden die perfect past bij jouw behoeften en budget. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we helpen je graag verder.

Disclaimer: Huisdierenartikelengetest.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren.

Picture of Tanja
Tanja

Hallo allemaal, ik ben Tanja en ik heb een hondenuitlaatservice. Ik houd van dieren en heb zelf twee honden. Mijn passie voor dieren werd geboren op de boerderij waar ik als klein meisje mijn vakanties doorbracht. De boerderij inspireerde mij om met dieren te gaan werken en sindsdien heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op dit gebied. Ik gebruik mijn kennis graag om anderen te helpen en schrijf daarom recensies om mijn ervaringen te delen. Zo help ik jou om een weloverwogen keuze te maken bij de aankoop van een kattenluik met chip.

Gepubliceerd op: 20 jul. 2022

  1. huisdierenartikelen
  2. kattenluik met chip

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over kattenluiken met chip

Wij geloven dat onze recensies over kattenluiken met chip betrouwbaar en nauwkeurig zijn. We nemen de tijd om alle kattenluiken met chip die we beoordelen te testen en bevelen alleen die kattenluiken met chip aan waarvan we zeker zijn dat ze het beste zijn voor onze lezers.

Wij verkopen zelf geen kattenluiken met chip. Je kunt echter een kattenluik met chip kopen door  op de knop ‘Beste deal’ te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de aanbieder waar je je jouw gekozen kattenluik met chip kunt kopen.

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste kattenluik met chip voor jou afhangt van je individuele behoeften en voorkeuren.

Uit onze kattenluiken met chip vergelijking is PetSafe Staywell Microchip Kattenluik als beste gekomen. Voor ons is dit onze favoriet.

Enkele factoren die je kunt overwegen bij het kiezen van een kattenluik met chip zijn de functies, de prestaties en de prijs.