Beste gps trackers hond van 2024 🐶🦴

Laatst bijgewerkt: 14 apr. 2024

Bezorgd dat je hond verdwaalt?

Een GPS tracker voor honden kan helpen je gerust te stellen. Door een kleine, lichtgewicht GPS tracker aan de halsband van je hond te bevestigen, kun je hun locatie in real-time volgen als ze ooit verdwalen of ontsnappen. En met onze lijst van de 10 beste GPS trackers voor honden vind je er zeker een die zowel aan je behoeften als aan je budget voldoet.

Niet alleen kun je de locatie van je hond volgen als hij verdwaalt, maar veel van deze GPS trackers bieden ook functies als activiteitentracking, historische weergave en zelfs temperatuurbewaking. Zo kun je ervoor zorgen dat je harige vriend altijd veilig en gezond is.Met het grote aanbod van gps trackers hond die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn begrijpen we heel goed dat het lastig is om een keuze te maken. Het aanbod is enorm groot en hoe weet je nou wat de best geteste gps trackers hond zijn? Hier schieten wij van huisdierenartikelengetest.nl te hulp. Wij hebben namelijk een uitgebreide gps tracker hond test gedaan om de goede gps trackers hond van de minder goede te onderscheiden. We willen namelijk dat jij alleen de beste gps tracker hond koopt. 

Door de vele gps trackers hond te vergelijken met elkaar is er een top 10 van de beste gps trackers hond samengesteld. En die delen we met jou zodat jij niet zelf al dit onderzoek hoeft te doen. Je kunt nu een keuze maken uit een van deze best geteste gps trackers hond.

Hoe hebben wij onderzocht?

Om een goede advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet jij zeker dat je geen miskoop doet!

18 📦

gps trackers hond getest

9 🔬

Uur aan onderzoek

38 🚧

Ervaringen gecontroleerd

15 🛍️

Webwinkels vergeleken

Onze top 10 gps trackers hond

Ben je nieuwsgierig hoe onze top 10 eruit ziet en wat nu de beste gps trackers hond zijn die op de markt verkrijgbaar zijn? Lees dan snel verder en ontdek onze volledige top 10.

Weenect DOGS GPS Tracker voor honden

Hou je van je pup en wil je hem de best mogelijke bescherming geven? Zoek niet verder dan de Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden. Dit slimme apparaat combineert geavanceerde GPS-tracking met innovatieve trainingstechnologie en gedetailleerde activiteitentracking, allemaal handig in één klein maar krachtig apparaat. Met de innovatieve GPS-tracking kun je altijd je geliefde pup volgen en ermee verbonden blijven, hoe ver of hoe lang ze ook lopen. Je kunt dus gerust zijn in de wetenschap dat hun verblijfplaats slechts een klik verwijderd is. Plus, zonder afstandslimiet op de tracker, hoef je je geen zorgen te maken dat je in de problemen komt als je met je viervoeter grote gebieden verkent Dit handige apparaat beschikt ook over een handig waarschuwingssysteem als je huisdier wegloopt - dat helpt de zorg om gescheiden te worden te verminderen! De Weenect DOGS² GPS Tracker kan tot 3 maanden trainingsgeschiedenis opslaan in zijn hulpmiddel - zodat je de vaardigheden van je pup kunt perfectioneren. En dankzij zijn eigen activity tracker kun je nu gemakkelijk de mate van lichaamsbeweging van je huisdier in de gaten houden en hem zowel geestelijk als lichamelijk actief houden Maar dat is nog niet alles - dit geweldige product is uitgerust met een batterij die 72 uur meegaat, voor volledige gemoedsrust, en het is 100% waterdicht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over morsen! En tot slot leveren we applicaties voor iOS- en Android-apparaten die compatibel zijn met de Weenect DOGS² GPS Tracker, zodat je overal gemakkelijk toegang hebt tot de gegevens! Het beste is dat er geen gedoe is bij het aanmelden! Met flexibele abonnementsopties zoals maandelijkse facturering of vooruitbetaalde opties voor 1-3 jaar tegen betaalbare prijzen, is er zelfs voor mensen met een krap budget iets passends.

Spotter Huisdier GPS Tracker

Maak kennis met Spotter® - de ultieme manier om je viervoeter in de gaten te houden! Met onze GPS-tracker en activiteitenmonitor voor huisdieren kun je elke beweging van je hond in realtime volgen, zodat hij veilig blijft terwijl hij op pad is. Blijf op de hoogte van hun laatste escapades door hun locatie te controleren en hun activiteiten te bekijken - allemaal vanuit je eigen smartphone. Een klein maar krachtig apparaatje van slechts 4 cm en slechts 21 gram zwaar, Spotter® is perfect voor alle pups. Met al meer dan 35.000 gebruikers achter zich, is deze gebruiksvriendelijke gadget de ideale keuze voor elke pup-ouder die zich zorgen maakt over het in contact blijven.

Tractive GPS Tracker voor Honden

Wil je je harige kleine familielid veilig houden? Met de nieuwe Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker kun je gerust zijn in de wetenschap dat je altijd op de hoogte bent van de verblijfplaats van je pup! Dit geweldige volgapparaat maakt gebruik van een gratis app in combinatie met een jaarabonnement vanaf slechts €5* per maand. Deze duurzame, flexibele rubberen clip is ontworpen om op de meeste hondenhalsbanden en tuigen te passen. De ingebouwde SIM-kaart biedt dekking in heel Europa, maar ook wereldwijd. Met zijn geavanceerde volgmogelijkheden dient dit apparaat als een essentiële activiteitsmonitor, zodat je precies weet hoeveel beweging je pup gedurende de dag heeft gekregen.

Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat

Neem de moeite om je harige viervoeters in de gaten te houden met de Nuvance Pet GPS Tracker. Hij is ontworpen om gemakkelijk en comfortabel aan de halsband van je huisdier te bevestigen, met een waterdichte afdichting, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij bestand is tegen alle weersomstandigheden of terreinen die jij en je huisdier verkennen. Het duurzame, lichte ontwerp is klein genoeg om onopgemerkt te blijven bij je huisdier, terwijl het toch voldoende bereik heeft om ervoor te zorgen dat je hem nooit uit het oog verliest De tracker wordt geleverd met live tracking, dus waar hun avonturen hen ook brengen, je zult altijd in staat zijn om te controleren waar ze zijn via de app. Bovendien kun je met de toegang tot de geschiedenis van de tracker precies onthouden welke routes ze hebben genomen als ze niet op één plek konden blijven - zodat je hun avonturen kunt herbeleven, zelfs als ze niet thuis zijn Het beste deel? Met stembesturing en een SOS alarm in de GPS tracker zijn er extra geruststellingen die je geruststellen terwijl ze genieten van een beetje onafhankelijkheid.

Mini GPS tracker

Zorg ervoor dat je geliefden veilig zijn met ons Mini GPS Tracker Volgsysteem! Dit systeem is ongelooflijk klein, maar met krachtige geavanceerde volgmogelijkheden. Perfect voor auto's, scooters, motoren, boten en zelfs kinderen of dieren. Met dit apparaat kun je genieten van verbeterde veiligheid en de gemoedsrust dat je familie centraal staat bij alles wat je doet De eenvoudig te gebruiken app laat je precies weten waar je auto, fiets, kind of huisdier zich op elk moment bevindt. Het biedt ook een volledige analyse van de activiteitenpatronen en vroegere bewegingen van de gevolgde personen. Bovendien krijg je locatiewaarschuwingen om je te informeren wanneer een bewegend goed de gewenste bestemming bereikt, zodat je altijd weet waar ze zijn. De batterijen gaan ook lang mee, zodat ze overal betrouwbaar zijn Onze Mini GPS Tracker zal een uitstekende aanvulling zijn om je geliefden veilig op reis te houden.

Mini GPS Tracker

Zeg vaarwel tegen zorgen over de veiligheid van je speciale mensen. De nieuwe Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis SIM-kaart- GPS Tracker Fie van SEZGoods is er, zodat je ze altijd in de gaten kunt houden Dit geweldige apparaat is het nieuwste op het gebied van beveiligings- en bewakingstechnologie. Het heeft zowel real-time video tracking als GPRS mogelijkheden die het een krachtige keuze maken om je familie of eigendom veilig te houden. Met zijn extreem lange stand-by tijd en gebruiksvriendelijk ontwerp, zal dit product je jarenlang vol vertrouwen verzekeren van de veiligheid van je geliefde Of je nu je kind volgt als het de wereld intrekt of waardevolle spullen beschermt tegen diefstal, de Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis SIM-kaart- GPS Tracker van de Kat biedt onovertroffen dekking en gemoedsrust.

Key Finder

Ben je het zat om door het huis te rommelen op zoek naar je sleutels, om dan te ontdekken dat ze ergens zoek zijn? Heb je genoeg van het zoeken naar je harige vriend die er bij elke gelegenheid vandoor gaat? De KeyFinder -GPS Tracker- is de perfecte oplossing! Met dit moderne apparaat kun je te allen tijde je autosleutels en mobiele telefoon bijhouden. Bevestig een keyfinder aan elk voorwerp dat je in de gaten wilt houden, en koppel hem aan de gratis app. Nu kun je gemakkelijk je verloren voorwerpen of huisdier lokaliseren - in real time! Niet meer eindeloos zoeken in kussens of achter kasten; vertrouwen op mensen die een verdwaald huisdier hebben 'gevonden'; of je afvragen waar die mobiele telefoonoplader is gebleven. Geen angst meer om ergens een voorwerp te vergeten - de KeyFinder waarschuwt je altijd als een voorwerp buiten bereik is. Bovendien kun je op de app kiezen welke gezinsleden toegangsrechten hebben, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat iemand iets verkeerd opbergt De KeyFinder -Locatiehond- bespaart je niet alleen tijd, maar ook veel geld omdat het helpt voorkomen dat je vervangingen koopt voor voorwerpen die je al in je bezit had.

Novity GPS Tracker

Ontdek de ultieme gemoedsrust met de GPS Tracker van Novity®! Dit geweldige apparaat voorkomt het verlies van je waardevolle spullen en is zo compact dat het gemakkelijk in een handtas kan worden gestopt. Of je je nu zorgen maakt over het feit dat je kind afdwaalt, of je rugzak in de gaten moet houden in een openbare bus, met de Novity® GPS Tracker ben je verzekerd. Dit ongelooflijke apparaat is uitgerust met een anti-verloren alarm dat in werking treedt wanneer je buiten het bereik van de gekoppelde telefoon komt. Het produceert een hoorbaar geluid, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je iets kostbaars kwijtraakt. Je kunt het gebruiken voor alle kostbaarheden, inclusief kleine huisdieren zoals katten, honden en zelfs vliegtuigen! Voorbij zijn de dagen van eindeloos zoeken naar zoekgeraakte voorwerpen - met de GPSTracker van Novity® ben je er klaar voor! Met zijn geavanceerde technologie en onovertroffen formaat zorgt deze unieke tracker ervoor dat er nooit meer iets belangrijks wegglipt. Probeer de GPS Tracker van Novity vandaag nog uit, en maak eindelijk komaf met al die verloren zorgen.

Magnificos gps tracker kat/hond

Maak je je zorgen over je geliefde kat of hond? Laat ons je zorgen verlichten met Magnificos GPS Tracker! Deze ultra-luxe GPS tracker heeft alle functies om je te helpen de locatie van je huisdier in de gaten te houden. Download de eenvoudige app - nu kun je veilige zones instellen voor waar je harige vriend zich ook waagt, of dat nu buiten of binnen is. En dat niet alleen, je ontvangt een melding telkens als ze deze zones betreden of verlaten. Dat is pas gemoedsrust! Beter nog, dit geweldige apparaat slaat ook tot drie maanden geschiedenis op, zodat je op de hoogte kunt blijven van alle avonturen die je huisdier beleeft. Het beste van alles is dat de tracker heimelijk in de halsband is ingebouwd, zodat je kat of hond het niet eens merkt en vrij spel heeft om met energie en enthousiasme op onderzoek uit te gaan. Het volgen van onze harige familieleden wordt niet veel gemakkelijker dan dit! Koop Magnificos GPS Tracker vandaag nog en voel je goed als je precies weet waar je beste vriendje op elk moment is.

Sinotrack Mini GPS Tracker

Gemoedsrust is eenvoudig met de Sinotrack Mini GPS Tracker! Dit buitengewone apparaat houdt je familie, huisdieren en bezittingen altijd veilig. Het compacte ontwerp is gemakkelijk draagbaar of kan aan een sleutelbos of rugzak worden bevestigd. Uitgerust met moderne technologie blijf je altijd verbonden met wat belangrijk voor je is Voor je kind geeft de Sinotrack GPS Tracker je real-time locatie tracking, dus waar ze ook heen gaan, jij weet het. Houd hun activiteiten bij en zorg ervoor dat ze veilig blijven. Je kunt ook aangepaste veiligheidszones creëren die je waarschuwen wanneer je kind die betreedt of verlaat Voor harige familieleden is dit apparaat een levensredder! Bevestig het gemakkelijk aan de halsband van je huisdier en krijg constante controle, zodat je ze kunt vinden als ze ooit te ver afdwalen Controleer bewegingen met veldgeschiedenisrapporten en krijg regelmatig updates over hun locatie, zodat wat het leven ook met zich meebrengt, ze altijd bij elkaar zijn Ook je waardevolle spullen blijven niet onbeschermd! Met bewegingsdetectie bij overmatig gebruik en geofences die een alarm afgeven als er iets in het verkeerde gebied komt, kun je erop rekenen dat deze tracker een oogje in het zeil houdt voor die belangrijke spullen, zelfs als je er niet bent. Door tot 30 dagen informatie op te slaan in een historisch gegevensarchief wordt het nog gemakkelijker om dingen terug te vinden als je ze kwijt bent! De Sinotrack Mini GPS Tracker - betrouwbare bescherming zonder maandelijkse abonnementskosten.

Bekijk ook deze producten:

 

Ons slotwoord over deze gps trackers hond

We hopen dat je een goed overzicht hebt gekregen welke gps trackers hond nu de beste zijn. En dat je ook voor jezelf een keuze hebt kunnen maken uit een van deze best geteste gps trackers hond. Het is belangrijk dat je een keuze maakt op basis van producteigenschappen die jij belangrijk vindt. Onze nummer 1 Weenect DOGS GPS Tracker voor honden hoeft niet perse de geschikte gps tracker hond voor jou te zijn.

Wij adviseren om zelf ook nog goed onderzoek te doen en de gps trackers hond uit de top 10 goed met elkaar te vergelijken. Als je voor jezelf duidelijk hebt wat je zoekt en wat voor jou belangrijk is bij de aankoop van een nieuwe gps tracker hond dan weten we zeker dat je een geschikte gps tracker hond uit onze top 10 voor jezelf vindt. 

Conclusie top 10 beste gps trackers hond

Er zijn tegenwoordig veel GPS tracker hondenproducten op de markt. Maar ze bieden niet allemaal kwaliteitsfuncties die je misschien nodig hebt voor je geliefde huisdier. Daarom blijft het belangrijk dat je goed onderzoek doet voordat je een aankoopbeslissing neemt. Het goede is dat wij het zware werk voor je hebben gedaan en je keuze hebben teruggebracht tot alleen de beste opties die er zijn. Dus als je op zoek bent naar een GPS tracker hond apparaat, bekijk dan zeker onze top keuzes! En als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we helpen je graag.

Disclaimer: Huisdierenartikelengetest.nl promoot webshops zoals Bol.com via advertentie programma’s om commissies te genereren.

Picture of Tanja
Tanja

Hallo allemaal, ik ben Tanja en ik heb een hondenuitlaatservice. Ik houd van dieren en heb zelf twee honden. Mijn passie voor dieren werd geboren op de boerderij waar ik als klein meisje mijn vakanties doorbracht. De boerderij inspireerde mij om met dieren te gaan werken en sindsdien heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op dit gebied. Ik gebruik mijn kennis graag om anderen te helpen en schrijf daarom recensies om mijn ervaringen te delen. Zo help ik jou om een weloverwogen keuze te maken bij de aankoop van een gps tracker hond.

Gepubliceerd op: 20 jul. 2022

  1. huisdierenartikelen
  2. gps tracker hond

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over gps trackers hond

Wij geloven dat onze recensies over gps trackers hond betrouwbaar en nauwkeurig zijn. We nemen de tijd om alle gps trackers hond die we beoordelen te testen en bevelen alleen die gps trackers hond aan waarvan we zeker zijn dat ze het beste zijn voor onze lezers.

Wij verkopen zelf geen gps trackers hond. Je kunt echter een gps tracker hond kopen door  op de knop ‘Beste deal’ te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de aanbieder waar je je jouw gekozen gps tracker hond kunt kopen.

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste gps tracker hond voor jou afhangt van je individuele behoeften en voorkeuren.

Uit onze gps trackers hond vergelijking is Weenect DOGS GPS Tracker voor honden als beste gekomen. Voor ons is dit onze favoriet.

Enkele factoren die je kunt overwegen bij het kiezen van een gps tracker hond zijn de functies, de prestaties en de prijs.